Donaties

Uw bijdrage
Na de verwoestende aardbeving hebben wij contact gehad met mevrouw Sashi Kala Singh, de directeur van het TSDCBD. Ze hebben de beving naar omstandigheden goed doorstaan; voor zover bekend heeft iedereen van het centrum het overleefd.
In de nabije omgeving is veel behoefte aan eerste, directe hulp. Ook veel studenten van het centrum hebben behoefte aan ondersteuning.
Mevrouw Singh heeft aangegeven dat zij deze eerste dringende hulp kan en wil coŲrdineren. Hiervoor is geld nodig.
Via de stichting De Vera Foundation kunnen wij rechtstreeks geld op locatie aanbieden voor deze eerste hulp.
Alle financiŽle steun, ongeacht het bedrag, is vooral nu meer dan welkom en wordt volledig aan de Nepalese bevolking (inclusief de studenten) besteed. Van de ontvangen donaties blijft dus niets aan de beruchte 'strijkstok' hangen. Elke € komt dus direct ten goede aan Nepal.

Hoe te doneren
Uw financiŽle ondersteuning voor De Vera Foundation kunt u overmaken naar rekeningnummer NL07ABNA0563475374 tgv. Stichting De Vera Foundation te Wageningen. Elke bijdrage is welkom!!

FinanciŽle rapportages
Elders op deze website vindt u de jaarverslagen met daarin ook de financiŽle rapportages.

ANBI (Algemeen Nut Beogende Instellingen)
De Vera Foundation is door de belastingdienst aangemerkt als een ANBI. Kamer van Koophandel Centraal Gelderland nummer 09116383

Wat zijn de fiscale voordelen voor een ANBI en vooral voor u?
Een ANBI hoeft geen erf- of schenkbelasting te betalen over erfenissen en schenkingen die de ANBI ontvangt voor het algemeen belang. Uitkeringen die een ANBI doet in het algemene belang zijn vrijgesteld voor het recht van schenking. Als een instelling door de Belastingdienst is aangewezen als een ANBI, kan een donateur giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels). Zie ook op de website van de belastingdienst onder het kopje: Giften

 

Deze site is mede mogelijk gemaakt door:
Hosting
  www.is.nl
Design
  www.multi-design.nl
Bewerkingen  
  www.webwell.nl